Tuesday, December 8, 2009

survey dan lagi

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
bonda & keluarga, incik tunang dan kengkawan yg sudi ngaku kawan saya.

2. Apakah benda akhir yang kamu beli dengan duit sendiri?
Seluar cream utk attend wedding sathiyah sebab saya punya seluar cream tertinggal kat Klang.

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
Dewan Banquet MBSA.. ahahah..sangat menipu!!!
saya nak kahwin by the beach kat Bali cam mamat Too Phat tu kahwin.
boleh kah ianya terjadi?

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
dengan incik tunang, hingga ke akhir hayat insyaALLAH.

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
ye!! hari2 saya dilamun cinta dan kadang2 saya hampir menjadi lanun.
*dekat2 la tu lanun dan lamun*

6. Di mana restoran akhir kamu makan malam?
Bihun Sup pak long!!!

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Good In Bed - Jennifer Weiner. sangat suka. baca sampai nangis2.

8. Nama penuh anda?
Aimi Hazwani binti Saijan

9. Kamu lebih senang dengan ayah atau emak?
Bonda kalau nak story moli. dengan ayah kalau nak mintak papa.
haipp! biadap sungguh kamu ni aimi.

10. Namakan seorang yang kamu ingin jumpa dalam hidup kamu?
Mohd Hafiz one and only. ahahah...nak jumpa dia walaupun ari2 dah jumpa. count tak ni?

11. Sebutkan nama 8 sahabat yang rapat dengan kamu?
saya tak da 8 sahabat sebab saya ade 8ratus juta sahabat.


12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri?
Tak la..mesin tolong cuci. dan tangan and badan saya tolong jemurkan

13. Tempat yang paling seronok yang kamu ingin pergi?
Paris bukan Perlis ya!!!

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
-Masih single.
- sangat getiks!
- simpan kete kat Perlis
- taat gila kat family
- POmpuan yg patut abg saya kahwin sebab Yunap sangat baik.

15. 8 perkara yang saya gilai?
- jumpa incik tunang
- tengok muka mohd hafiz
-wedding preparation saya
-shopping tak ingat dunia
-travel or backpack ke Hong Kong, Bangkok, and Ostolia
-pergi date dengan incik tunang ari2 tanpa jemu
- furnitures to furnish my soon to be housed!
- membaca novel sambil nangis2

16. Pelukan atau ciuman?
dua-dua nak. tapi start dengan hug dulu


17. 8 buah buku yang paling baru dibaca?
- Twenties Girl - Sophie Kinsella
-Good in Bed - Jennifer Weiner
-What the lady wants - jennifer crusie
- talk of the town - suzanne macpherson

18. 8 lagu yang kamu boleh dengar berulang kali?
-sempurna *andre & the backbone
- i do *98degree
- tercipta untukmu *ungu
- thank god i found you *mariah ft 98degree
- because you love me *celine dion
- nothing at all *ronan keating
- if tomorrow never comes *ronan keating
- jangan bilang tidak * lagu ni ade memori indah saya dan incik tunang (blushing!)

19. mari main TAG orang lain.
- Azu
- Haikal
- Sya
- anne
- nady

2 comments:

Yani said... [Reply to comment]

Makxik!
Antara TAG kamu. I loikeee this NO.14...
"Masih single."
"sangat getiks!"
"POmpuan yg patut abg saya kahwin sebab Yunap sangat baik." Mung jangan tatau....i malllluuu...malllu!!!
hello mung...waa..p ostolia....

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

yunap : ahahah...single la tu.
sgt getiks tak leh tinggal.
ahahah.. start lu pasan.
meh jd akak ipar saya!

jom ar p ostolia.. kumpul rm1 sehari.
hahahaha

 

Template Design By:
SkinCorner