Thursday, November 19, 2009

i lovesss cuti selepas surgery!!!

Weeee...... semalam ke rumah mak uda... mengambil all the 1,024 napkins!!! and last night, mengerjakan napkin itu dengan bonda (baru dapat buat less than 100pcs). sbb bonda nak napkin itu di iron terlebih dahulu before she fold it and ikat with riben and whats not. haruskah? dah permintaan bonda kan. kiah ni pun iron kan aje la...then potong2 kan riben. bab fold and ikat riben tu bonda la kne buat sebab tangan i tidak begitu mesra bab2 itu. muhahaha.... and yes..semalam saya juga menjadi seorang tukang cat. mewarnakan lantern ke pada warna putih. dengan menggunakan keajaiban spray putih. lantern yg pd asalnya berwarna biru bertukar mnjadi putih idaman kalbu. rupa2nya bnde ni semua memerlukan ketabahan yg tinggi. ingatkan sekali spray dh ok. rupa2nya kne 2-3kali spray baru la chantek. hari ini misi akan diteruskan lagi.... yes....seronok rupanya bercuti panjang. mungkin ini lah hikmah saya operate kan? byk preparation wedding dapat dijalankan at fast mode. today ada apppointment with another bridal house from Rita Collection. ni utk meja makan kat dewan nanti. saya nak meja makan saya nanti ada underlayer. ill show u guys the pic later. and at 3pm today, ada date ngan incik fariz the videographer. muahhaha...peace incik tunang!! saya takkan bermain mata.. janji!!! nak discuss psl video shoot time nikah and reception nanti. pergh!!! one full week and dah byk to do list leh di potong kan? incik tunang, sila jgn cemburus dgn progress saya. kalau kamu nak cmni, kamu sila la operate tonsil dan mendpt cuti seminggu. minus the pain, i love the idea of the 10-days medical leave nih. hihihihiih.... esok malam mau pulang ke kulim semula. nak settlekan side incik tunang plak. nak gi visit dewan wedding for incik tunang side (ye!!! bonda incik tunang suddenly decided nak wat kt dewan. thanks umi!! dpt la i bergolek2 dgn rumah dgn riang sbb tak perlu nak deco2 rumah bagai ->pemalasnya bakal menantu kamu nih!!) and do the payment kat bridal house Fasha itew... juga settlekan al-kisah kad kahwin dan sticker yg perlu di tempekkan di wedding favor. proud of myself sbb rajin gle this week nak settlekan semua al-kisah wedding prep ni. thanks to bonda as well. love you ma~~!! p/s: Nuqman positive H1N1 too!

4 comments:

Yani said... [Reply to comment]

Sila kemali ke Kulim dengan segera ya. Saya nak follow kamu ketemu Doc Howtt! Hehehe

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

yunap : wahhh...matlamat kamu tidak menghalalkan cara!! eekekeke..aritu offer tak mo. kn dh nyesal

nady said... [Reply to comment]

walkway sgt kacak!!

aku mok pomandersssss!! aku sik mok lantern. takut baju angus lak oi.

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

nady : ada kaca la makcik kat candle tu. baju kamu takkan hangus =)
pomander terlalu besar utk kamu yg kecil itu pegang!!

 

Template Design By:
SkinCorner