Wednesday, October 7, 2009

aimi still alive!

i missss my blog. muahx.. muahxx... big kiss, small kiss utk my blog. sorry cik blog, i've neglected you for few days. haizz.... new job scope = much more time need to spend in the office. Yiha!! now balik lambat become my daily schedule. ala, takat balik pukul 8pm tu takde hal sgt la. balik pukul 11pm pun dah pernah buat last week. and the funny thing is? bila orang jumpa je salu buat statement nak membakar jiwa raga saya. Incik Manager 1: "i heard you in charge for new module now, extra job! you got promoted is it?" Incik Manager 2: "When you want to belanja me. got promoted senyap2 ya" Incik Kawan OPC : "Terer la you aimi. got promoted. got increment how much?" Incik Manager 3 : "Now you went back late like me too (ni time balik sekali jam 8pm). Its good for your carrer development. you got potential" Waaaa... camne nak buat semua orang paham ni? nak cakap bahasa jawa ke? (ok, itu bahasa ibunda my dad!) ke nak cakap bahasa siam? ape ke semua orang ni saje nak membuat hati saya membara? aduhai rakan taulan, saya tak dapat PROMOTED pun! bos tak cakap ape pun psl promotion ke, discount ke... bonus ujung tahun pun belum tentu lagi dapat. -> puan bos sila jelaskan bila nk tahu ni? just quarter bonus mcm semua org dapat tu saya dapat la -> laila, ko sure jeles! nanti aku blnje eskrem 20sen tu. And last weekend, sangat seronok kerana : 1) saya balik rumah 2) saya jumpa kawan2 time uni gler havoc! pic leh tgk kat facebook. tapi esok lusa saya upload la. byk kerja now. and the worst part is : food testing tak berjaya! mama reject that catering. Takpe..aimi sentiasa positif. cari caterer lain. and yes, make up artist itu tak berjaya saya dapatkan. and i had to switch to my alternative MUA. -sigh- and this morning say "tata" to izwan and girlfriend. mereka berdua ke bandung. sobsobsob.....

5 comments:

L3N said... [Reply to comment]

Aimi ko naik pangkat???ala...ko dh cuti kan.Bos ko dengki la tuh...dia x dpt bercuti sbb x dpt complimentary bonus cm KITA heheh..

Korg mmg melampau..nampaknya aku membawak nasib kurang baik IFK* bersama aku.Tuh bisnes IFK* cerah semula tuh ish...

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

ahahha...
ko ni nk kne sekeh.
naik pangkat apenye.
pangkat mcm tu gak oiiii...
gi mandi bunga gi...

annetize said... [Reply to comment]

amy. SIK AGAK AKU! KAWAN UNI JAK DI AGAK! PADAH ADA HAL LA!

PEBULAK

Hint PerihaL said... [Reply to comment]

darh manis mi..Uuuu~~ bila la ek aku nk follow darah manis cam ko..xsabarnyer..

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

anne: no la dear..sidaknya dtg umah aku. kamek org nang ada kenduri time ya. sik ko nangga bapak aku gik berjubah. aku maybe balit deepavali tok. lets oragnize bachelor party!

kal: wesh...calon dh jumpa belum? calon aku ramai ni yg single.. pilih aje...

 

Template Design By:
SkinCorner