Wednesday, August 19, 2009

random stuff

I had a very hard times at work this week. ya..semua keje yg mcm perumpaan dh terberak baru nak carik jamban. hikhikhik... nope..saya tak mengeluh. kan dh janji remember? but i put this as the adventure dgn kerja saya. some might said, ala, procurement ape la susah sgt keje. meh sini jap duduk tempat saya. cuba cover kerja saya sehari. kesimpulan : hanya org yg memiliki kesabaran yg tinggi je boleh duduk tempat saya. u have to deal with both internal and external customer. kne menaburkan ur electronics and instruments knowledge in different way. this month saya tak pernah pulang rumah sebelum jam 8.00malam. mcm mana nak kahwin cmni? balik kerja pun time2 dh mcm tu? uih...kang mak mertua jeling mcm mana? laki balik umah dr bini? sobsobsob.... and the performance review? it was s*cks!! ahahah...maap puan bos! saya dh keje to the max but only can get B? haru sungguh!! ase mcm nak camping kat opis je terus pasni. baru dpt B kot. eeeee... yg tak tahan byk la improvement kene buat la..ape la.. aiyooo..pening jugak bekerja nih. dulu time blaja asyik pikir assignment and test je. kelas pun salu je tuang. tapi now? asyik pikir kerja 24jam. yg lawaknye, after working hours pun bincang petang ngn incik tunang pasal kerja. nak wat cmne. kerja kami saling berkaitan. and above all? suke gossiping pasal org kat tempat kerja. incik tunang tak le gossiping, saya je yg gossiping. citer pasal itu pompuan nama Ai Mei yg pakai beg coach ari2 la.. itu pompuan lain yg pakai baju lawa ari2 la. and yeaaaa!!! consider good news utk kengkawan. leh la masing2 reserve ticket for the wedding. telah menerima surat dr pihak dewan MBSA. amin! bayaran akan dibuat by Friday or Monday next week. fuh.. caggaran pun ribu gak tu. adeh..pakcik, saya takkan la nak buat dewan tu mcm buat konsert liar plak. no worries, saya jaga baek2.. toksah la caggaran mahal benooooo....saya ni kurang fulus lagi sengkek.... sobsobsobsob...... and to all my bridesmaids. (ramai tuh). baju kalian akan di pos by end of Oct. jadi kalian sila la standby mana2 tailor ye. ingat WAJIB pakai. ulang suara WAJIB pakai... baju mcm mana? tungggguuuu dan lihat. i'm soooo excited sebab all my pengiring or so call bridesmaids adelah among my besties from high school, uni time and childhood time. also, my 3 fav cousin (sebenarnye lebih, tapi fav kazen yg lain dh buyong and ada anak kocik2). there will be 8 of you! ehem2...beratur mengikut ketinggian. ahakz...nady, ko yang akan berada di barisan hadapan. ok, its almost 6pm. nak sambung buat kerja. muahxxx...

2 comments:

nady said... [Reply to comment]

ko sik tauk ka aku dah tinggi nektok? sik tauk ka?? hahahahha

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

nady : ko dah tinggi? wahhh...sik tauk..kagum.. berapa ketinggin kau?

 

Template Design By:
SkinCorner