Friday, August 21, 2009

OMG! the wedding is less than 6months. tetibe ase panicked attack.. i noe..i noe..salu beno le panicked attack, mane tak tekanan darah salu below Normal. but...setelah membuat post mortem terhadap my preparation...waaa.... baru discover saya cuma baru 30% siap prepare.. heart attack le mcm ni. tarik napas..hembus... Topik kahwin of the day : Pelamin. believe it or not, saya masih tak jumpe pelamin yg memenuhi citarasa 100%. waaaa... hanya 60 to 70% je yg memenuhi kehendak hati ini. aiyoyoyo..saya nak pelamin yg simple yet sweet. so tak de la over sgt dr baju i yg simple itu bukan? kang nampak pelamin lebih dr nampak pengantin. some pelamin yg i think nmpk simple n menarik by Rass Wedding ;
This pelamin use for one of the bloggers wedding recently;Diah.
Sangat simple and sweet!nak cmni gak but in red!!! gorgeous!
ini juga termasuk dlm idaman kalbu!
and also pelamin merah seperti ini by Rita Collection;
I really heart this pelamin..except tak suke la daun2 kt tepi frame block tu. mcm weird plak ade green kan?
Its really a good thing sebab byk pilihan pelamin yg u can see on internet. especially for someone like me. bila la masenye nak balik hometown and pergi satu2 kedai kawen n view koleksi pelamin dia kan? aiyoo..some more, buang masa, tenaga and $$$ obviously. ohhh pelamin.....tak mau jadi pelamin anganku musnah. mauhahaha...

5 comments:

nady said... [Reply to comment]

aku suka the 2nd pelamin.

brid3ofkayangan said... [Reply to comment]

vote for 2nd dais....lawa

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

nady & zai : me too..heart the 2nd pelamin. tp mine one nak in red kot. since bju nikah i in cream kang tak nmpk le pulak. aiyoyoyoyo...susah nye nak pilih

Hint PerihaL said... [Reply to comment]

amy..aku nk kawen gak~~~

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

kal : ko nak kwin? meh le jmput aku.

 

Template Design By:
SkinCorner