Friday, July 17, 2009

JKT....i will be there

Its such a shock when i heard pasal blasts in Jakarta. And again Ritz Carlton and Marriot attacked by the unknown. ish...ish..ape nak jadi ni. at first i was not that terrified sangat bace and bile saya teringat saya bakal ke jakarta next month and jantung terus berhenti berdegup!!! waaaaaaa....sure mama and ayah akan ceramah panjang!!! and as expected, my incik tunang pun ade la bagi ulasan sedikit pasal attack ni. then saya yg mulut takde insuran ni selambe je jawab "yang, kat mane2 pun boleh mati. dlm rumah pun boleh mati. dah ajalkan". Incik Tunang lebih mengenali saya. yeee... kalau saya dah kata nak tu, by hook and by crook pun saya akan nak jugak korang letak la bom atom ke, nuclear ke, saya memang tak kire. My bos bising gak dgr i ni nak gi Jakarta. Die ckp psl H1N1 tu la. bla..bla..bla...eh auntie, u tau ka my wedding lagi penting? i noe..i noe... i will take the pre-caution action before gi. ada puas ati? mesti itu puan director jeles kalau saya dapat cuti lebey balik Jakarta kan? touch wood!! tak mo sakit!!!! And today mcm biasa, happy browsing. tgh pikir flower utk flower girl pegang. i love the idea yg flower girl pegang bunge mcm ni!!!! Sangat scweeeetttt bukan? sure bunge ini bakal melenguhkan my flower girls. but mine one will be in red ya...saya ada 3 org flower girl and a flower boy? hukhukhuk... baju this 3 flower girl da beli. tinggal flower boy tu je lagi. erm, nak sekse bdk kecik pki tux ke? hikhikhik... saya memang kejam. and plan nak buat this flower in a few sizes and combine it to form something like chandelier. mest va va voom kan? Actually i lurve the combination of red and black. sgt chatek bukan? red and white is a bit turn off for me. tapi memandangkan mama dh warning tak mau any unsur-unsur black. sobsobsob... sedey!!!!

2 comments:

siti salwa alias said... [Reply to comment]

DEYH X SWEET BUNGA TU
GOSH!!!
kat jakarta bom lg kah!!!
haiya
aq dah a week terperap cam sardin dlm lab
xpe2 aq doakan ko slmt
aq pi slmt
ko lg2 lorr slmt

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

cik wawa gi time takde bom2..
tu lain la.
ni alahai kus semangat mak aku punye pesanan penaja. lagi byk dr brng yg aku plan nak beli.
hikhikhikh

 

Template Design By:
SkinCorner