Sunday, June 28, 2009

survey..survey...

Pepagi lagi Sya tepon. tak le pagi beno pun. dalam pukul 10.30 tadi. hikhikhik...saya masih lagi membuta sbb mlm td tido pkl4 pagi lowh. Sya nk gi singapore n tanya ada pape barang hantaran nak kirim. thanks love pie. anda sgt concern! ye, saya perlu membeli belt n wallet. tak mampu kot nak belikan coach belt or wallet for incik hafiz. hikhikhik.. looking for something like timberland or dockers. budget sgt limi-limi-limited. also, suruh Sya carik Clinique for men sets tu. arap2 ko jumpe exacty mcm yg saya nak!! babe, dont forget to wear the face mask! Saja gatal2 buat survey ni. lama dah tak main2 buat survey nih. rajin beno la org yg nak buat survey ni. 1. How old are you? 23 tahun, 1 bulan x hari (hari malas nk kira!) 2. Are you single? Nope..nope...nope.... engaged to Mohd Hafiz bin Ahmad Fauzi 3. At what age do you think you’ll get married? 24 tahun (Jan 2010) 4. Do you think you’ll be marrying the person you are with now? Insyaallah... Amin! 5. If not, who do you want to marry? Errr... Swiss born tennis player, Roger Federer. 6. Who will be your bridesmaid? Tak dapat decide lagi! Anne, Nady, Sya? or semua? 7. Do you want a garden/ beach or traditional wedding? Traditional la. i don't have much option here. kawen kat garden n beach? nak kena ketuk kepala dgn mama ke? 8. Where do you plan to go for honeymoon? Bora Cay? ehehehh.. tak mampu kot. so we're going to Bali!! 9. How many guest do you think you’ll invite? fuh... ni patutnya my mom yg jawab. roughly dalam 1000ppl. 10. Will that include your exes? err? depends. Incik Hafiz bole ke? ahahha... mau jugak Incik Hafiz bukak bunga silat kat situ gak. dah la berkeris bertanjak. jadi hang tuah terus. hikhikhik.... 11. How many layers of cake do you want? 3 layers or more. oh!!! sgt suka kek bertingkat2 ni... 12. When do you want to get married? Morning or evening? nikah morning n wedding the next day tengahari kot. 13. Name the song/tune you would like to play at your wedding? Selain lagu2 kawen traditional tu, lagu WAJIB adalah Sempurna by Andra and backbones and Mencintaimu by Kris Dayanti (oh!! nak lagu ni time saya jalan down the aisle), kedua-dua lagu ni reminds me of my Incik Hafiz. ahahha... saya memang jiwe karat!! video 14. Do you prefer fine dining or just normal spoon/fork/ knife? Err.... pakai tangan udah. nama pun wedding traditional 15. Champagne or red wine? nak kena cekik ngn omak saya? tipikal minuman perkahiwnan. air sirap/air oren 16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding? days after the wedding. tak cukup cuti. ni pun agak2 kena unpaid leave nk gi honeymoon. 17. Money or households item? Both!!! sama-sama penting. household? fridge ke, washing machine ke, tv ke. hikhikhik 18. How many kids would you like to have? Nak TIGA!!! a prince and two princess. alasan? kete kalau seat belakang ada 3 seater je. nanti tak la gaduh. 19. Will you record your honeymoon in DVD and CD? Yes.yes. a honeymoon to remember forever n ever. 20. I want to know their wedding plan: semua kengkwn yg nak kawen!!!

2 comments:

syahirah said... [Reply to comment]

face mask?

ko tahu tak.si achue yg keje spital tu pun kate gini ngan aku berkenaan face mask:

"kau nak ke pakai face mask macam orang gila tu?"

apa aku boleh buat?lol~

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

bongek la achu ko tu..
wesh! keselamatan diri harus diutamakan. SAFETY FIRST!!!

 

Template Design By:
SkinCorner