Sunday, May 24, 2009

Saya sangat gumbira pagi ini.... bangun dgn senyuman lebar. nsb la takda org nmpk else org kata saya angau. hikhikhik.... Last nite incik hafiz sayang telah bawak saya dinner kat Menara Alor STar (ohhh!! dalam wishlist birthday saya, except my wish kt KL tower but this is Alor Star Tower->adik beradik la tu) Sangat gembira sampai ase nak terlompat2 dalam kete time incik hafiz bgtau about this. We drive all the way from Kulim to ALor Star ->dkt 2jam gak la. I keep on asking incik hafiz nak makan apa nanti and dia cakap nasi goreng kampung dah la ->sgt kejam ok!! So, we reached there at 8pm. Luckily incik hafiz dh buat reservation coz at the same time ada function len kt situ. ohhhh...saya yg sakai ini berasa sedikit gayat apabila naik lift nak ke restoren tu.. aahhaah..malu nak ngaku depan incik hafiz. so, maintain ayu, buat muka relax je.. dalam hati hanya tuhan je tahu. hihihihihi.... The food? ok, kalau nak ckp pasal sedap, byk lagi tmpt yg lg sedap. but suasana & keadaan tu yg sgt seronok ok.. We ordered OXtail soup for starter, aiseh, leh plak takda. then i just picked prawn & mushroom soup. ingtkan something like mushroom cream. perut dh lapar lagu dangdut then bru la mknan smpi. what? prawn & mushroom soup tu rupa2nya tomyam!!! ahahahah..lawak sungguh la bila masakan melayu di 'omputih'kan.. and our main course, lamb steak & fish n chips for incik hafiz... after saya burpppppppppp kekenyangan gler... mata dah ngantok... so, ajak incik hafiz balik... dah sleepy dh kenyang2..tp dia cakap kejap la.. nak relaks la.. ish...ape la org tua ni nak lepak lama2..dh la tmpt tu sejuk!!! then baru la dieorg serves bday cake & bagi flower kat saya! 2nd flower i received for my birthday (both frm the same man!) Unfortunately my bday cake diaorg bubuh lilin 25!!! shit!!! sangat marah ok!! so, sama ada hafiz lupa my age atau budak yg prepare lilin tu salah. paksa hafiz remove 2 lilin tu. ahahhaha...takleh terima hakikat saya setua itu... Oh!!! thanks love pie for the dinner. sorry marah2 you that day. ahahha.. you purposely ruined my bday aritu!!! padan muka you. buat lagi mcm tu!!! Saya sangat gembira sampai rasa tak pijak di bumi... weeeeee.......... Then after dinner we all heading to Juru. Plan nak lepak starbucks or coffee beans! we both need coffee... so, malam weekend even its already 1am, org ramai gler kat both starbucks & coffee beans. sangat murka!! then kiteorg gi McD and minum coffee kat situ. boleh tak minum coffee McD je...ahhaha,,, coffee yg tak di'brew'. After lotssssssss of creamer then baru la coffee tu jadi sedap sket di minum. hikhikhik... and saya doze off at 4am pagi tadi... thanks my lingling for EvERYTHING!!

2 comments:

*a.z.u.e* said... [Reply to comment]

babe..u look great and astounding!
as always...hehehe..
glad u enjoy+happy+excited+flying!


u both look sgt syuweeeet!

xoxo
ajue

amy hazwani said... [Reply to comment]

trimas cik ajue....
gambar baru la plak cik ajue kte.

 

Template Design By:
SkinCorner