Friday, May 22, 2009

My Baby Blues~~~

Hi!! My name is Theressa and i'm just 5 days old when my daddy took this pic!!! I know..i know..i look way too mature for 5days old baby. (mummy and daddy said soo!) but isn't i have the cutest eyes in the world? And see!! i can wear 3mnths old baby cloths and i'm expecting lots of pink dress and my very 1st stilettos!! Saya sangat-sangat-sangat inginkan baby girl. oh!! always berharap time kecik2 dulu my mama akan pregnant and saya akan ada adik perempuan. seronok bukan ada adik? being the last one in the family is not that fun seperti yang some ppl might think! I already have name utk my baby girl. bukan satu tapi 2 nama ok. i know i have to wait like another 2 years kot baru dpt baby on my own! tp saya sangat2 teruja nak get myself pregnant and give birth baby girl. ok, kalau dah tuhan nak bagi saya anak lelaki pun saya terima jugak!!! By the way, let me introduce you to Theressa. Bukan anak SAYA ok! ini anak my other boss, Florian. She is the 1st child of Florian & Petra (Congrats ya!!) after 5yrs of waiting. But penantian mereka sgt berbaloi kerana dapat baby as cute as her. Even saya belum lagi bertunang ( a week to go..phew!) oor even kahwin, i have my own to buy list for the baby!!!

1) Quinny Stroller!!! This is a must have stroller. Sgt cool bukan? sure hidung saya kembang kuncup apabila org lain eyeing on my baby stroller nanti. but the price? a bit heart attack. Around Rm2k if im not mistaken. tak kisah la..asal dapat beli!!!!

2) My baby 1st stilettos

Waaaaa...sangat cute bukan? oh..i know!!its more than cute!! apa word nak describe cuter than cute? Oh!! sangat tidak dapat menahan diri apabila tgk this shoes from heelarious.

My dear baby girl, anda akan kelihatan super stunning in this shoes!!!

3) Dress. And definitely my baby 1st dress would be something yang mcm ni!!

Mungkin setelah membaca entri ini incik hafiz akan menukar cita2 drpd memiliki anak perempuan kpd hanya memiliki anak lelaki. atau incik hafiz akan meng'extend' hajat utk memiliki anak..

ehehe...tak kisah la..yang penting i wayyyyy tooooooo excited to have my own baby!!!

yippieeeee.....

4 comments:

*a.z.u.e* said... [Reply to comment]

Quinny Stroller and stilettos???
this is wayyyyyy sgt seperti becca okay! Sengal la u.. kang apiz wish sume baby boy.. then nak tukar stilettos kepada apakah? LOL...

btw, babe.. i've news for u. i tak dpt g ur engngement la coz of fmly matter. last minute..sgt3 soriii..tp i promise i'll surely be there at ur wedd! seyesss...b4 u smp kat dwn mbsa tu,i dh tercongok kat situ.. with d pressies :p

jgn lupe upload ur pics bykkkkk3 ye.have a blasttttt day!

=)

amy hazwani said... [Reply to comment]

waaaaaaa.......
ni sorang lagi tak dpt dtg. Sya & enon pun tak dpt dtg. ni yg nk ngajuk nih.
okies, belikan i pressie yg besar ok?
looking for dapur masak hooded!!
sila beli. yeay..thanks.
i pun agak2 incik hafiz akan berharap hanya dapat anak lelaki. sgt boring!! paling beli kasut sneakers je. sgt x variety!

muahx2..
kim slm ur mom n dad....

*a.z.u.e* said... [Reply to comment]

will do dat..
anywy...dapur masak hooded?
giler bapak ai.kalo i dpt PhD before that xpe gak!nie kalo tak masak tak tau ar mi..hahaha..

p/s:sila masak best2 kalo dpt dapur hooded ye..jgn bersarang lelabah lak :p

(*i bley imagine yg yg kne bersihkan sarang itu adalh apiz!* @_@)
~ahaks..

amy hazwani said... [Reply to comment]

suami mithali adalah suami yg snggp lap dapur hooded yg bersarang labah atau mungkin sehingga bersarang tebuan..
ahahahha...
no la dear, hafiz will do the cooking. so die yg lebih memerlukan dapur hooded dr i.
cheerS!!

 

Template Design By:
SkinCorner