Thursday, May 14, 2009

hari gembira saya!

Yeaaa....hari ini saya amik emergency leave. just send short sms kpd puan bos yg mengatakan saya nak amik emergency leave pg td. kenapa saya nak amik emergency leave ini? kerana..kerana...hari ini sepatutnya saya ada 4 meeting in a row. dan semalam is really a hard for me sebab kerja saya berlambak2 and saya dah stress tahap dewa. dengan berbekalkan nasihat incik hafiz sayang, saya amik cuti!!! Plan hari ini? 1) Amik baju nikah - saya akan send pic 2) Survey aprtment kat Butterworth (saya bercadang utk membeli rumah dan let go kete kesygan saya!) -saya akan blogging pasal rumah ni later 3) And survey material as currenlty saya plan nk buat online business jual shawl.. yiha! -kwn2 tolong la support saya. saya memerlukan wang tambahan bg memenuhi/mem'balance'kan keluar masuk duit saya. (oh, saya rasa ini langkah bg semua shopaholic di luar sana, anda sendiri perlu berbisnes as it also part of your hobby utk membeli!) Kpd Puan Bos, Maaf bg short notice ye. saya sengaje je tu. sebenarnya dh plan dr mlm td. siap tgk midnite movie Wolverine lagi malam td. Jgn slaahkan saya, salahkan Incik Hafiz engineer Facilities tu. Dia pun cuti, sila call boss dia Seng Meng/David kalau tak caya. Kpd Chang Ren,Sorry sebab jadi back up saya. Tak pe, saya dah cover kerja awak selama 8 hari last week. Kpd Kawan2 yg bakal hadir ke majlis pertunangan saya, Sila pastikan anda memakai baju PiNK! COlour lain tidak dibenrkan.

3 comments:

syahirah said... [Reply to comment]

oh heaven gila amek cuti pastu amek baju nikah.
hee.xpe2.

pink?oh-

*a.z.u.e* said... [Reply to comment]

hamoi2.amek cuti lak..company bapak angkat u eh..hahahaha.. i checked out ur flikr and the pictures are awesome!!!

kne tgu keje baru dpt beli huhuhuh..tak pon u kasi hadiah kawen i nanti ker.. *puppy eyes*

:p
xoxo

amy hazwani said... [Reply to comment]

yeah..ini mmg company bapak saya unye tok sedara ok...
wah..hari ni masuk keje dgn penuh gembira dan yakin...huahuahua...

 

Template Design By:
SkinCorner