Thursday, September 17, 2009

ring-O

tumpang lalu...ni ha sje je nak announce. kasut telah sampai ditangan dengan selamatnye malam tadi. hikhikhik..over bukan? nampak tak pagi ni muka berseri-seri je gi opis? hikhikhik... kasut je seksi, org yg pakai tak seksi pun. seksa ade la. waaahhh..rase gayat plak pakai kasut tinggi2 ni. ase mcm nak tukar kasut lain for nikah. gedik kan? msti incik tunang ase nak sekeh pale. incik tunang : ish, tingginye u pakai kasut ni (sesi testing kasut telah dilakukan di petrol pam sbb saya sgt gedik nak test) after berbuka, the whole group nak gi Qnsbay. Girlfriend nizam nak belikan baju utk adik dia. perlu diingatkan, ini adalah geng tiga suku incik tunang. So, majlis mlm bukak posa mlm td dianggotai 5 lelaki (kesemuanya perokok tegar! dah rupa kenduri rokok dieorg ni. incik tunang kelihatan berseri-seri juga ada geng merokok. dah tak kuasa dah saya nak jeling. sebab takut asyik jeling2 terkeluar bijik mate nanti) dan dihiasi dengan 4org wanita cantik, tentunye saya, bini ammar, gf nizam dan cik puteri. Kami ni pun beramai-ramai pergi ke Qnsbay. adalah rupa macam rombongan cik kiah melawat Qnsbay. ramai tuh..satu batalion pergi. and the best catch of the day?
x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
x
x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
Paham tak tu tandenye ape? Meh sini nak bagi paham. yg tu tandenye, cincin incik tunang telah di BELI!! yes! one more down. and benda major for the hantaran semua telah settle. wahh! hebatnye saya. 5months to go hantaran dh settle. just tinggal choc,buah2an and the sirih je. itu rasenye beli beberapa hari sebelum nikah nanti. so,bebalik pada kisah cincin utk incik tunang. nak betulkan statement entry yg lepas. itu bukan platinum pound sterling. tapi platinum sterling. and its not from TOMEI, tapi from Goldheart. so far, goldheart je ada carry this PLATIM. PLATIM tu la name Platinum Sterling ni kat Goldheart. wahhh...kunjungan malam tadi sgt fruitful gileee... we manage to find one design yg amat suit dgn incik tunang. mind you, jari incik tunang saya amatla halus & runcing. so byk design yg tak seswai. takut kelihatan seperti jari gadis plak nanti. at the end we choose one wedding band yg simple with one diamond yg kewt je kt tengah2 tu. PLATIM is another option for platinum. since platinum ring sgt la merabakkan poket, jadi PLATIM is the best solution. Plus, PLATIM langsung tak consist gold ye!

"Platim®, an exciting new precious metal which offers a new alternative to white gold and platinum. It is comprised of 3.5% platinum and sterling silver. Set with Scintilli® - our hearts and arrows-cut simulated diamonds, Platim® is tarnish resistant and distinguished by a rich, white luster. Platim® jewellery can also be accented with gemstones such as sapphires, topaz, garnet, amethyst, citrine and pearls.

Platim® jewellery is long lasting in both the nature of its material and in the quality of its design"

the best part mengunjungi Goldheart time org lain gi tarawikh adalah langsung takde customer. so,haruslah ketiga-tiga SA lelaki kt situ mengerumuni kami. dah rasa macam mak datin dah i ni tau bile ramai sangat entertain. best ooo..siap cuci ring engagement i for free while waiting for incik tunang melakukan aktiviti 'pick of the month'. PLATIM range is around rm500 to rm2000+. still range affordable kalau compare dengan rege Platinum ring. since jari incik tunang ni halus bak puteri, we need to do the booking. lagi 2bulan baru sampai. takpe2, we still have 5months to go. and for the engraving nama kat dalam ring tu pulak, it is FOC regardless panjang mane nak bubuh. hihihihi... sukenye.. i did ask this engraving thing from other jewelery shop before, asenye dieorg chagre count by huruf. but at goldheart its for freeeeeee!!!! oh, i love the free part especially for my wedding preparation. tak perlu keluarkan additional duit. suke2... and goldhart oso bagi this free lifetime membership. ok, hati gumbira nak pulang beraya malam ni. hari sabtu balik kampung mama side. bestnyerr.. to all : selamat pulang beraya. selamat hari raya maaf zahir batin. maaf untuk kesalahan yg nampak and tak nampak ye!!

2 comments:

Hint PerihaL said... [Reply to comment]

org sebuk nk raya..dia sebut mo kawen..T_T weh, nnt kem salam sama kanda mu...dr bekas rakan sperjuangan...kad kawen jgn lupa kasi..ia lebih penting dari kad raya...nwey..Slmt ari raya.. =0

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

kal : dude, takde feel nak raya dah. wedding preparation yg ada beribu2 thigs to do ni lebih dirisaukan.
kirim salam sama ayahanda dan bonda kam juga...

selamat hari raya ye!

 

Template Design By:
SkinCorner