Tuesday, September 8, 2009

Kenapa jerawat kt muka ni tak nak stop keluar? tuhan tolong la hamba mu yg kerdil ini. tolong la berhenti pengeluaran jerawat tersebut. bg la saya memiliki kulit yg licin, tulus, mulus lagi gebu... seperti kulit cik lulup (i hate ur skin laila! sgt envy!!) penat dh gi facial. mau ranap duit incik tunang klu nk gi special treatment. and yes, just found out that german language is sexy... so do the german guy. mesti di kala ini laila, zai and yani rasa nak smacked on my face bile baca statement ini. ahahhaha... pls baca ni in version menyindir ok. i have to learn german language. definitely! sebab..sebab... sebab susah nak wat keje kalau tak tahu bhse german itu. solution : pergi kelas bahasa solution rejected due to : 1) otak dah tepu..dah tua oiiiii....nak baca jawi pun dah lembap 2) kelas german lambat sgt. pukul 5pm - 7pm. nak wat kerja melambak lagi. kang 10pm bru leh blk umah. 3) tak suka org yg ngajar german tu. sebab dia adalah wanita german yg lawa, mempunyai hubby-to-be yg ensem seantero kilang ini (nama hubby dh la dekat2 dgn Ashton Kutcher) and punya baby girl yg extremely cute (saya envy dia!) 4) sebab...sebab..nanti bila dh gi kelas org expect saya paham german language, maka segala jenis translation yg diperlukan akan diberikan kpd saya. tadi lunch time hantar bumble bee pergi servis. and yes...saya selalu lupa nak hantar bumble bee pergi servis ontime. kerna bumble bee jarang kuar umah (pemalu orgnya). dan mileage bumble bee mcm tak bergerak je. sian bumble bee itu. the hardest statement utk diterima oleh hati dan perasaan saya adalah : "my nephew lebih sayang incik tunang dr saya". waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................. sedih! sobsobsob... saya : "abang sayang ashu ke uncle hafiz?" nephew : "uncle hafiz la" benci nye.... haruskah begitu? made up my mind. asenye nk amik munie ahmad for my wedding. and the best part? munie bg FOC make up to my mom kalau amik both nikah & reception dgn dia. sukeeeenyeee... sure mama glemer nanti and ayah asyik nak jeling2 je.. ngeh2..... so, pengapit2 kalau nak join sekaki makeup juga boleh. tapi tak leh nk spon le. byr sendirik2 sbb saya tiada peruntukkan lebih. hikhikhik.... p/s: check this webbie, byk abaya yg super gorgeous : http://www.myolaya.com/

11 comments:

Yani said... [Reply to comment]

Dear Cik Aimi,
Pls be informed that Mrs Kutcher already resign from IK*M. Last two weeks we have a minor chitchat while she get packing her's stuff. And they will stay here until December. Becos Christian delegation period will finish until Dec. The baby name Karla or Carla. Denn tatau nak spell it right coz tue pun Indy already repeat for 2 times. Hehehe. Maybe after this my boss, Si suara baik kot become your instructor. Ohhh noooone! nehii hey!

Ok. Seriyes! Tatau la sapa nak replace her kan. Takpun Thomas. Hikhikhik. Hamka pun leh kan?

nady said... [Reply to comment]

aku lom keja. xpat spon ka? hahaha

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

yani : Indy dh resign? patut la tak nampak btng hidung tinggi yg terpacak itu.
Christian dh nak balik? yani tau gosip depa nak kawen? bos i dpt kad tau. i curik2 nengok. sbb si christian tu bg kat bos i pastu senyum2 kt i. bajet malu2 la konon. Kalau german ni mesti anak dia nama eja Karla kot. Thomas ajar? waaa..tak rela i. that arrogant director. mampus msk kelas dia. meeting dgn dia pun dh ase nak blah je dr bilik tu. jom msk kelas german sesame. i takdak geng. hamka ajar nnt i tidoq. over romantic hamka tu.

nady: ahahha..lom kerja sik leh ber'make up'. kelak org ingat kau dh tua.

L3N said... [Reply to comment]

Waaahhh saya sungguh teruja dgn statement penuh kejelesan anda itew!!ahahha...Thomas arrogant ka?waaahh tetiba igt kt Thomas intern ari tuh. Waaahhh Hamka romantik?dia tuh KESOPANAN dan KESUSILAAN...

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

laila : haruslah kamu menguncupkan hidung itu. saje puji lebih buat amal kebaikkan di bulan pose. Thomas budak intern tu german yg baek & sweet (tak smepat ngurat sebab dh ada incik tunang.ngeh3..klu tak berlaki org german i tau). hamka tu kesopanan & kesusilaan mmg level gaban. i tak sanggup. super romantika di amour.

Incik Tunang said... [Reply to comment]

Dear Miss Aimi..

Laa..apsal x ckp u suka kat Thomas tu. Ngorat je la. Untung u. Leh la i ngorat Cik Laila @ Lulup plak. X payah la Cik Laila dok memancing lagi.

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

waaaa...
adakah secret hideout no longer become secret hideout?
incik tunang mule bersuare. gerun!
mmg dh syak dh sr dlu lg cik lulup ni ade scandal dgn bakal laki i ni. ptt la tak kisah nak hntr pape kt cik lulup. smpi nye ati.....
cik lulup, tolong la pancing ikan lain. jgn pancing ikan emas i yg sorng ni.

L3N said... [Reply to comment]

wah....wah....saya tidak ingin mencampuri permasalahan rumah tingkap ini hahahha...
Saya juga gerun dgn incik tunang anda cik aimi.Hantar menda aimi awat x penah sampai2 menda2 tuh???
ahahah...dun wori u know kan ikan gena yg aku salu pancing. Directors & foreigners okeh...hahaha chill2<---ketar2 lutut dh

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

lulup : aku dh takkan percaya dgn kate2 manismu. ptt la di pagi subuh yg incik tunang kne amik hang dr umah utk dihntr ke rumah ku kamu kelihatan sungguh gembira. akan ku hntr bom spt Noordin Mat Top buat tu ke rumah anda.
murka beta!!!

Yani said... [Reply to comment]

hahaha...lawak la hangpa semua nie. tak sangka kat sini rupanya ya. cik lulup: ikan jog u lepas nie dapat kat i la. jengan jelesan ya. hakhakhak.

Cik Aimi: Sila jgan kutukssking my director. dia wish my birthday tau. lalala. i nak nyanyi lagu terima kasih nie!

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

yani : ikan jog? ni msti bro yg korang usha time die tgh jog tu eh? i kan baek, tak pernah usha org len lepas dpt my gold fish. ngeh2...
die wish besday? auww...baek nye. ntah2 dia ngurat yani. msti nk tingglkn bini singh dia tu kot. ekekke...

 

Template Design By:
SkinCorner