Tuesday, July 7, 2009

Ammar Khalis

Since arini saya posa ganti lagi (lagi 2more days tinggal!), saya telah menggunakan masa senggang (chewah!) dgn mengupload pic time pergi kenduri aqiqah anak buah zai. tadaaaa.... mempersembahkan Ammar Khalis. Semua org cakap muka baby Ammar ni macam saya. ye ke? wahhhh...ni dah level perasan dah ni. idung yg dh kembang ni bertambah kembang. harap2 my son akan as cute as this (kan incik hafiz?).

Dengan Hanis. Dua dara pingitan yg segan nak makan kat bwh khemah luar rumah.

Drumroll!!!!!!

tadaaaaa!! Ammar Khalis. Sungguh sexy tanpa shirt on.

nampak tubuh badan yg sexy and berketul2 ala-ala body builder.

My name is Ammar Khalis and i'm 3months old!

Baby Ammar with makcik Zai. (Zai, your tie rack label nampak clear walau dlm pic. ahakz!)

Panasnya...ape la dieorg ni nak suruh Ammar pakai baju. (P/s: Ammar syg oi, makcik zai hang siap belikan baju spesel. awat tak mau pakai? )

Macam anak kiteorg tak? Incik Hafiz, i pun nak jugak baby cmni.

Adus, senyuman yg manis kalah madu. leh membuatkan hati jelitawan tergoda. Like mother like son. (Chewah konon)
Ammar : Nak testing power ni. Kalau jelir lidah kena marah tak?
Its not hard to make this young man senyum. Shah disebelah berpura2 menjadi bapa penyayang!
Oh my god! tak tahu la napa, tapi bila asyik tengok org dapat anak, rasa macam nak sangat2 dapat anak. huhuhuhu...cepat2 la kawin, then dapat baby.
nak sangat2 nih...tak dapat dibendung!!!

3 comments:

syahirah said... [Reply to comment]

kamonnnn laaaa

'tak dapat dibendung'?

yummylicious

Zai said... [Reply to comment]

i saje je tuh biar nmpak TIE RACK tu...penat beli kat UK nun...buat promosi skali ni...sape2 yg nak beli meh le ye...

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

wahhh3...
zainatul mem'promo'kan tie rack beliau. hikhikhik.

syahirah : weh...aku level wajib kahwin dh ni. jeles ar tu!

 

Template Design By:
SkinCorner