Sunday, May 17, 2009

Survey ke atas diri saya

today is sunday!!! Apa saya sedang buat sekarang? Tgh minum herb tea, sambil tgk nona... herb tea ni dpt time gi SPA> minum je la dh free. Apa saya buat 2 jam lepas? Saya ke SPA center utk buat facial yeaa...saya berjaya melakukan facial 2kali dalam masa 2minggu berturut-turut dgn harapan kulit wajah saya berseri2 seperti diamond on my engagement day. yihaaaa!!! saya mengalami masalah kesan jerawat yg agk teruk semenjak kerja kerana di bawah penghawa dingin most of the time my skin jd sgt kering n jerawat ssh nk control. Apa saya akan buat sejam dari sekarang? Hafiz dah janji nak pergi SSF. Tujuan? saja suka2. saya kan pelik. suka2 pergi kamdar ke...alamoda ke pun saya boleh buat. pelik bukan? ramai cakap kalau nak beli kain je baru la pergi but for me, keinginan shopping saya membuatkan saya boleh ke mana saja kedai dgn alasan nanti nak beli dah tau kt ne. sbb tu la saya sering menjadi penunjuk arah kpd kwn2.
Ini lah rumah idaman saya & hafiz. hampir siap. but we need another rm3k coz tak cukup nak bayar deposit!!! duit2.
Tudung nikah pun dah ada.. waaaa...lama lagi la nak nikah. dah gedik terlampau nak nikah ni. Tak suka tudung kawen yg cm kat Jln TAR tu. Serabut sungguh dgn manik2 and emroidery. Muka nampak semak la plak. like something simple and sweet. so, tgh pikir ape nak add on so nampak lebih menarik.
I know..i know... my wedding lagi setengah tahun to go.. tapi saya perlu prepare awal since saya duduk jauh frm hometown. tak leh buat last minit. last nite i calculate ngn hafiz. i have to take 4days unpaid leave utk wedding, honeymoon and wedding at his side nanti. so, i cant afford to take another day unpaid leave da. both of us will be damn broke nanti. Everything kena prepare sekt2 dari sekarang, benda2 remeh especially. next week nak kena start buat crown/hairband for my flower girls 3 org tu. luckily baju diaorg dh dibeli. takde idea lagi nak buat cmna, plus saya tidak sekreatif sya or nady. so maybe buat sesimple yg boleh yet look sweet. p/s: Incik Hafiz sayang, i rasa u lebih kreatif dr i. u leh potong kain while my hand nk potong kain pun menggigil2.. so, apa kata u tolong buat kan flower girl ni punya crown. hihihihi...

4 comments:

annetize said... [Reply to comment]

kacak tudung. cne ko meli?

amy hazwani said... [Reply to comment]

mure je tudung ini cik anne.
malu nk bgtau.
ahahah...i tak mampu nak pakai arriani ke..zahra ke...
but black lagi lawa tau. plus, sgt mudah nak pakai coz die soft type.
heheheh...
aku beli kt penang. kat KL sure byk gak ni.

annetize said... [Reply to comment]

yalah... aku pun sik suka ariani. aku beli rah munawarah.. ya ajak di pake ku nektok.

eh. berapa rega? tolong pos k aku?

amy hazwani said... [Reply to comment]

anne, tudung ni lg bukan standard munawarah anda juga. aku gi munawarah once in a blue moon tau. kau nak colour hitam? will get it for you dearie. mure je. if x silap aku dlm rm35 je. ni brand ID. kalau ko rajin merayap kat jln TAR u will find this ID brand.ID ni ok sket la dr tudung2 cap lain. ahahah..tp x la level munawarah.

 

Template Design By:
SkinCorner