Wednesday, February 9, 2011

sentap ok..sentap.

tet..tet...facebook dah trigger!

can you feel the sea breeze now?
and those salty sea taste?

exaggerate sungguh perempuan ini, padahal takat pergi sekangkang kera dari rumah je pun eksaited melampau.

we'll be away.
menikmati our very 1st year anniversary this weekend.
oh my! teruja dan rasa mahu meloncat2.
alhamdulillah and thank you allah for blessing our marriage.

and the least thing i want to hear from you..you..you...you people. adalah..
"bila ko nak dapat anak?"

sentap okay!

sape tak nak woi..anak kot. kalau boleh, nak lahir anak ramai2 sampai penuh satu bas. sampai lengkap dua team bola. ape barang takat satu team bola kan?
cuma, masa dan keadaan tidak mengizinkan lagi. so outsider, you better keep your mouth shut dan tak perlu bagi nasihat ke sejuta kali bahawa "ko tak yah la planning bagai, kang esok lusa ko terus tak dapat anak baru tau".
serious i dah muak dengar.
and the worst part is, sila jangan pegang perut i nak rasa2 kot2 ada baby tendang ke. wesh serious tak kelakar ok! kalau dah i cakap takde tu takde la.takkan la dah ngandung still ngaku tak ngandung. len la i ni tak nikah lagi tapi dah termengandung and nak kaber line. kalau i ngandung, bukan takat semelesia je i gebang, seluruh alam fana ni i buat pengumuman okay. korang yg pegang2 ni saje je nak buat i leleh2 air mata pastu emo selama 36jam ok.
suami kata "biarlah, dieorang tak paham. dieorang bukan kat tempat kita. asalkan kita epi dah lah".
you are right hubby. meh sini i bagi peluk cium sejuta kali.

2 comments:

shayra hint said... [Reply to comment]

hentah. rilex aaa kan. baru nak masuk setahun kot. lg plak korang duduk jaoh.

lain la kalau dorang sebuk2 tanya, then baby u kluar dia nak support stock pampers selama setahun ke hape.

i also hate mulut camtu. mcm bila ai tunang dorang tny, brapa lama tunang? "setahun stengah".. mak aiii lamanya, tak elok tunang lama2 bla2. klu nak tlg sponsor takpe jugak. kan..

mulut org susah nak ttp. wat xtau sudeeee~

.:Mrs Hafiz:. said... [Reply to comment]

ha tu la pasal.
dah la duduk jejauh. pastu kang nak bersalin kat spital nak tolong byrkan bil ke? nk tolong blikan stroller ke? nk blikan susu ke?
eh, aunty she nak spon pampers ke ni? hihihihi...
ala she, bukannya dieorg tolong kumpulkan duit.sedap mulut je nak kata x elok tunang lama. kalau dah jodoh kita tu, tak kemana nya. ingat senang ke nak kumpul duit nak kwen nih. *emo*

 

Template Design By:
SkinCorner