Friday, December 17, 2010

kat balai polis pun nak kecoh.





i received exactly the same message.
adakah ini bermakna my dad ada affair dengan ramai wanita.?
atau saya adalah anak angkat dan mempunyai ayah yang lain?
adakah ayah saya warga indonesia? sebab the text sounds like indonesians.
berapa adik beradik saya sebenarnya?
oh..if laki saya juga menerima message sebegini, adakah perkahwinan kami sah? yela..kata adik beradik kan. sama ayah.
kak seri,
harap dapat membantu saya.

dari,
Gadis Buntu.

choiiiii! nak topup credit pun nak tipu orang. sungguh mangkuk betul dieorang ni. desperate nak mampus kot.
next time mintak la topup rm100 ke..ini mintak rm30. sikit bonar. nak tepon semua bini dengan topup rm30 ke? nak schedule kan malam ni abang balik rumah jenab,esok timah lusa rumah kiah ke?
manusia sekarang sungguh desperate betul. pathetic!
bayangkan kalau yang terima sms tu yang time call bapak dia betul2 unreachable pulak. tak ke meng'gagau' cari kedai topup. tak ke sakit jantung mak dia dengar. kalau mak dia mati kena heart attack sapa nak tanggungjawab?
by the way, balai polis sekarang dah takde public phone ke?

2 comments:

syahirah said... [Reply to comment]

aku takpenah dapat text macam tu.
tapi adik aku selalu dapat.
terasa aku sungguh dipinggirkan dan tak hot.haha

.:Mrs Hafiz:. said... [Reply to comment]

tak la sya. tu tandanya adik ko anak angkat. macam aku. aku dan adik ko sbnrnya adik beradik.

 

Template Design By:
SkinCorner