Monday, October 18, 2010

random yang sungguh mendem

  • i'm fat. not literally but physically i've gain hundred of pounds in a blink.
  • my pimples is everywhere like nobody business. might due to my stress, laziness, new facial wash or perhaps the meds which i need to consume 4 times a day (and yes..selalu lupa makan).
  • i was impressed with a fren of mine yg baru sahaja berkahwin di hari semalam kerana telah membuat keputusan yg amat drastik utk berpindah ke kuching (kampung halaman sang suaminya). was thinking mayb i shud consider to move back to kulim.
  • and i hate myself when i started to feel annoyed with ppl around me. and something really annoyed happen infront of my dua bijik mata while tengah beratur kat cashier giant. infront of me is a married couple with seorang anak around 5-6yrs old. and there is anther 2 customer in front of them.
anak : mummy, man nak kencing ni.
isteri: abg, bawak la man gi kencing
suami: ala..abg nak bayar ni awak la pergi bawak dia kencing.
isteri : ala..jauh la bang. nak kena keluar bla...bla..bla...( saya malas nak dengar).

few minutes later setelah hanya tinggl satu customer depan dieorg.

anak : man dah tak tahan ni mummy.
isteri : alaa...tahan je la. daddy dah nak bayar dah ni. ni yg mummy malas bawak ngko ni.

ending? the boy terkencing macam niagara falls right infront of me, splashing my favourite flat shoe and yes...didepan cashier. arghhhh!!!!! whats wrong with parent zaman sekarang???? isteri, yg ko nak berdiri terhegeh-hegeh depan cashier tu apa hal. pergi la uruskan anak. takut laki ko ngurat budak cashier tu? suami, ko tu pun bukannya byr pakai credit card. apa la salahnya bagi cash tu kat bini and bawak anak gi kencing. semua nak bini je buat.
Published with Blogger-droid v1.3.5

4 comments:

Jujue.Blinks said... [Reply to comment]

Owh sungguh tidak bertanggungjwb parent itewwww! kalo i,mau aq hempas ke dua2 laki bini tu. hahahaha.

babe, u under meds kah? :-/

.:Mrs Hafiz:. said... [Reply to comment]

@Jujue.Blinks eee..i tensi. tak pasal2 kena wash my shuz and i rasa sgt gross. i gelis tak tahan!
yep..under med. 4 times a day yg i selalu termiss. ahahhaha...

nady said... [Reply to comment]

ko makan ubat apa? macam2 jak ko tok eh

.:Mrs Hafiz:. said... [Reply to comment]

@nady ubat kuat so that boleh kalahkan raksasa! ehehhe... no la. something to do with the period and uterus T_____T

 

Template Design By:
SkinCorner