Monday, July 12, 2010

1) Puasa sudah dekat. bermakna, raya semakin hampir. seperti tahun2 sebelumnya, saya wajib menyimpan 2-3hari puasa untuk diganti sehingga hampir ke bulan puasa barulah ia ganti. ia seperti trend saya. kahkahkah...trend la konon. alasan diberikan : nak praktis puasa sebelum start bulan pose nanti.

2) my weekend was great. disamping dapat memeluk dan mencium suami (oi..jangan jeles. halal babe...halal) dan bertangisan di hari ahad seperti kebiasaan.

3) menanam cita-cita untuk sambung belajar. jeles plak saya nengok mcm semua org sibuk menyambung belajar. bila la nak start belajar ni. sambung belajar = no new car. nampaknya pakai la kereta bumble bee itu sampai berderai. T_____T

4 ) setiap hari berhajat mengemas rumah apabila pulang kerja. tapi sampai je rumah, pastinya terus syahid. nak makan pun rasa seperti...aduh! mcm disuruh men'cangkul' di tengah panas terik pulak. barangan masih didalam kotak (some of it la). sedang mencari ruang waktu kerajinan untuk membukaknya. tragis betul.

5) juga berhasrat dan telah melahirkan hasrat sebanyak empat ratus empat puluh empat kali kepada sang suami untuk bekerja di sektor kerajaan. banyaknye cuti i nanti. 2.5kali ganda banyak dr sekarang. auwwww... jeles u! tapi..tapi..tapi... bab bonus-bonusan nih... alahai sodihnye omakkkkkkk. sungguh dipersimpangan dilema.

6) rindu untuk menyibukkan diri membuat wedding preparation. waaahh.. kenapa saya sgt rindu saat itu? takkan nak kahwin lagi kot. mahu kena silambam. and as replacement, otak sibuk membuat preparation cukur jambul baby. padahal, baby pun tak melekat lagi. sigh~!

7) the meet up with the bff sangat best.





and ribs at tony roma's sungguh mengasyikkan.
(*pics taken from anne & aqiss iphone. i simpan jer my android T____T)
dan kamu Nadrah, pls came down to KL when aqiss balik dr Melbourne next time ya.

8) And a new friend i met from the IT Dept was so shocked when i told her that i'm married. she said " i thought you just complete your studies. you look so young"...errr..nope.. i had 2yrs working experienced what. =))

4 comments:

a.j.u.e said... [Reply to comment]

Joooom sambung! *Wink,wink!*

:)

nady said... [Reply to comment]

kenak mesti makei gamba ya jak? LEJUK dah ku nangga.

.:Mrs Hafiz:. said... [Reply to comment]

ajue : yepp..definitely uitm. hoepfully by jan. tunggu hubby pindah. eh, u buat master slow2. nanti boleh seiring dgn i. ahhahaha... or u nk smbung phD trus kt situ?

nady : i dont have other pics dear. LEJUK or JELES?

Yani said... [Reply to comment]

sedapnyaaaaa!

 

Template Design By:
SkinCorner