Friday, November 6, 2009

Entri utk mendengkikan Lulup

Laila, Masihkah kau ingat dengan ini? (latar belakang lagu masihkah kau ingat-Kopratasa)
x x x x x x x x x x x x x x x x
Asap panas yg sepoi2 bahasa.... ikan masak stim kat sebelah perodua kulim... wahahahha...mesti ko dah menjejeh air lioq kan? control..control.. abes basah baju ko tu... pergh!! ape lagi nak cakap...ikan stim die mmg superb. ditambah plak dengan ini : Daging masak halia.... tentu sahaja incik tunang (sila refer gambar dibawah) dan tunangannya (saya) dah tak pandang kanan kiri dah :
"mmg big fan Arsenal sungguh incik tunang saya nih x)" And ini adalah paper bag idaman bonda (silver ye) utk diberi kpd semua tetamu. kengkawan baik takkan dapat yg ni. akan dapat yg mcm ni version merah and tali bling..bling... penat dah mencari sebab most of the kedai yg jual paper bag silver and panjang most likely satu jatuh rm1.50++. and finally jumpe ni slightly cheaper kat SinYin, Semua House,KL. terus rembat 1000pcs. tapi SinYin plak takde stock. amik je dulu 150psc and balance will be collected time balik raya haji nanti.
(pic agak kurang jelas disebabkan reflection silver paper bag tu terhadap lampu kedai) and some pic during my nephew's birthday party+kenduri new home along.
Cake transformers tuh~~!!! and finally incik tunang belikan je nuqman jersey nike kaler merah yg seakan-akan jersey arsenal sebab jersey arsenal utk bdk 7thn tidak berjaya dijejaki. while saya belikan jasmine new pink-brown shuz. ohh!! santek! saya pun nak anak perempuan juga... p/s: poor quality pic as semua pic pakai camera phone jew.... p p /s: Azu and incik boyfren will come down to Penang today. so tgh plan mcm2. wesh!! meh ar dtg penang. plan nak gi pulau aman disamping nasik beriyani kambing. slurpp...slurpp...

2 comments:

L3N said... [Reply to comment]

ko memang keterlaluan...
aku memang dok tringat2 ikan steam tuh tau...
paksa mak aku masak tp mak aku x reti...

perasaan melihat gambar itu membuat kan air liur ku merembes ngn aktif..
ko tau x perasaan cm kembang2 kat rahang bila ko terliur nengok menda tuh???ala2 serangan beguk tau x????

btw,hepi belated bday kat anak sedara ko ye...

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

lulup : muahahha... aku tau.. aku sengaje je nk bg ko cemburus. klu ko cemburus pastinye ko decide nk blk semula ke kulim.

aku dpt membyngknnya ko kecur air liur menjejeh membasahi keyboard.. muahahah...

 

Template Design By:
SkinCorner