Monday, August 10, 2009

new wedding date!!!

opocot mak ko... terkezut cik kiah time sampai2 dari jakarta 2days back. mama : adik, dewan MBSA tu date yg kite nak tak dapat. saya : (senyap je...ase nak nangis. air mata dh bergenang!!waaaa...tak mo kawen kat umah) mama : tapi dia bagi date lain saya : emmm... (still sedih sebab tak dapat that date, tapi ade riak keceriaan mula terpancar) mama : dia bagi pilih 9 january atau 13 februari. tapi mama pilih 13 februari sebab 9 january tu budak baru naik sekolah seminggu. nanti leceh la mak uda nak datang and bla..bla..bla.... saya : 13 feb? bukan chinese new year ke? bukan time tu buat kat side hafiz? mama : dah tu je date yg ada. else kene tunggu may. mcm mana? saya : nak wat cmne. dh takde pilihan. ok la tu kot adik rasa. mama : ok, ayah dh isi semua borang2. next week dpt je approval letter tu kite gi bayar dewan. sekarang dewan kene bayar penuh kalau even tak pakai lagi. sebab bla..bla..bla... okey, kawan2, sahabat handai, sedara mara, anak buah and segala makhluk di muka bumi ni yg mengenali and tidak mengenali saya secara zahir atau batin, ingin dimaklumkan bahawa my wedding date changed to 13 February 2010. alahai...lame bonar la anak mak ni nak kawen. sabo ye aimi..sabo...jgn gedik2 dlu. and for incik tunang side, maybe will be on the following weekend which is on 20th February 2010. maaf ye bakal mak mertua sebab dh curik your date! jgn mare saya...mare itu org MBSA.

7 comments:

nady said... [Reply to comment]

ko asa uitm cuti seminggu sik? hahaha..takut ku nak beli tiket dolok..gus ku meli tket pegi jak dolok owh..balit lom tauk bila..

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

erm...chinese new year cuti till that tuesday.
cuba ko nanyak uitm admin.
ahhaha...
madah ngannya airasia tgh promo..
thats y ko nak meli tiket.
sure nya memahami...

nady said... [Reply to comment]

muka dak uitm ya diat!!

[jujue.binks] said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
[jujue.binks] said... [Reply to comment]

omg! CNY tu mi..
abes la i if my cuz jadi kawen on the same date as urs..
if dia jadi,xdptla i nk g ur wedd..
waaaaaaa ;((

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

ajue : i x kre...by hook or by crook. u kne pilih gak dtg my wedding.
waaaaaaaaaaaaa....
x kre.. x kre

.:Miss Amy:. said... [Reply to comment]

nady : muahahhaha... kelak admin ya merik ko fail exam. i think uitm cuti la time ya.

 

Template Design By:
SkinCorner