Friday, May 8, 2009

hari berbunga saya!

Hari ini hari berbunga saya. tak pasti kenapa tapi jiwa saya berbunga2. awal2 pagi lagi dah meeting and big boss saya telah membuat jiwa saya kacau lalu ia bertukar menjadi bunga2 sakura sebaik sahaja saya kembali ke my desk. oh! berbunga seperti time spring mungkin. mungkin juga seperti lagu misha omar 'bunga-bunga cinta' mungkin kerana hari ini hari Jumaat!!! yeaaa...dan saya sedang memakai baju kurung berbunga. (saya HANYA pakai baju kurung hari jumaat je) Memandangkan mood saya di level gembira hari ni, here's a peep of my engagement preparation :

Selendang mayang! oh...i lurve the beadings.

ini kain baju tunang saya. gambar penuh? surpirse! tunggu time tunang nnt. luv at the first sight ngn kain ni. time tu tak plan pun nak tunang but i beli in advance. eheheh.. ini semua hasutan2 dari my mom n sis!!!

i tak sempat nak amik gambar hantaran lagi. hantaran dah siap since March lagi ok. my mom sgt teruja nak dapat menantu baru. ahahhaha... so my mom is the most busiest mom in the world now sebab die tgh sibuk nak pilih menu ape, khemah and whats so ever la. engagement suppose to be small and within family member je kan? ntah la my mom ni. ikutkan aje la..huhuhuhu...

oh...saya sgt ciwi (ayat org utara!) saya sgt teruja about the engagement and sorry i cant help myself from rahsia2 kan from my blog! the ring pic? ahahah...wawa dah expose kan kepada org ramai. sila refer facebook wawa. dia terlebih dahulu mengekspoitasikan gamabr ring saya!

p/s: FYI, ring engagement ni kiteorg dah beli since December. sangat gedik bukan? and now saya terlebih gedik nak pakai.

pp/s: saya sebenarnya selalu curik2 pakai ring ni. oh!! tak tahan dah nak pakai. bakal mak mertua, harap makcik @umi-to-be dapat menyarungkan dgn cepat cincin di jari saya ini. dah menggelupur nak pakai dah saya ni makcik.

bercakap pasal bunga, god! i tak order lagi flower for mother's day utk mama tercinta!!! chiao

2 comments:

*a.z.u.e* said... [Reply to comment]

pink!!!!!
and girl u nie its oways looks good on u.hahaha.
and i lurrrvvvve the beadings tu.sgt anggun.nie nk lawan tok ct kew.kahkah..cpt2 la letak gegambor hantaran!(*hasut nih!hikhikhik!).and...honeymoon dimanakah?
*grinnnnnn*

=)

amy hazwani said... [Reply to comment]

ahahha...i lurve pink and u noe what? jahit beading kt kulim quite cheap so hajat i nak blaja jahit beading terkubur sama sekali. gmbo hntrn i akan update time i blk 24th ni. yeah! i pun tak tertahan nak amik gmbo hntrn. khas pn.habibah buat utk anak tercinta...
pre-honeymoon? still under consideration. hikhikhik...

 

Template Design By:
SkinCorner